VERZENDING EN LEVERING

 

De levering van het bestelde artikel gebeurt in België of Nederland op het door de klant opgegeven adres of door ophaling bij Annaliesa. Andere landen kan ook maar gelieve vooraf even contact op te nemen met Annaliesa.

De levertermijn kan per item verschillen. We werken met verschillende technieken die invloed kunnen hebben op de levertijd. Het is raadzaam om naar de levertijd te informeren wanneer het om een cadeau gaat of wanneer je het juweel voor een bepaalde datum nodig hebt.

 

Gemiddeld ligt de levertermijn tussen 2-12 weken vanaf het moment dat wij de moedermelk (indien van toepassing) weer ontvangen hebben. Indien de levertermijn door drukte of onvoorziene omstandigheden toch langer zou zijn, wordt dit duidelijk vermeld op de site.

 

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België en Nederland.

De levering gebeurt door Post NL of Micropakket

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen maximum 12 weken na ontvangst van de betaling van het bestelde product of na ontvangst van de moedermelk (indien van toepassing)

Leveringsvoorwaarden:

  • De goederen worden pas gemaakt en/of verzonden nadat de betaling op onze rekening is gekomen.
  • Er wordt enkel geleverd in België en Nederland. Leveringen gebeuren op werkdagen.
  • De zendingen worden met Post NL of Micropakket geleverd. De verzendingskosten staan bij het artikel aangegeven.
  • Eventuele kosten voor het terugzenden aan ons adres, zullen u in rekening gebracht worden.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan Annaliesa.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door de Annaliesa was geboden.

 

Levering binnen België en Nederland: €7.

Gratis verzending vanaf een aankoopbedrag van €250.

Levering naar andere landen: Neem even contact met me op.