Moedermelk

Een juweel met een steentje gemaakt van jouw vloeibare liefde, jouw moedermelk. Een juweeltje om dicht bij je te dragen die de herinnering bevat van de start van het leven van jouw kindje of als prachtige afsluiter van een mooie en intense periode voor jullie twee. 

 

 

Ik heb zo'n 10ml moedermelk nodig voor de verwerking. Dit mag verse of diepvries melk zijn. Zelfs melk die al jaren lang in je diepvries ligt kan nog perfect gebruikt worden voor de verwerking in een juweel. Jouw melk wordt geconserveerd totdat ik hiervan een moedermelksteentje kan maken.

 Met deze hoeveelheid kan ik, indien gewenst, meerdere juweeltje vullen. Moest je dus in de toekomst graag nog een nieuw juweeltje willen of heeft jouw juweel een herstelling nodig? Dan hoef je geen nieuwe melk meer te bezorgen want ik houd jouw geconserveerde moedermelk hier bij mij in bewaring. 

Naast moedermelk kan je er ook voor kiezen om er geboortesteentjes, haarlokjes, een vingerafdruk,... in je juweel te laten verwerken.

 

Je mag je moedermelk na afspraak bij mij in Hechtel komen afgeven. Indien dit te ver voor je is bezorg ik je een melkverzendpakketje om je melk tot bij mij te krijgen. Hierin zit een buisje met schroefdop waar je zo'n 10ml melk mag in doen. Dit mag zowel verse als diepvriesmelk zijn. De ouderdom van deze diepvries melk maakt helemaal niks uit voor het conserveringsproces.